Czerwona oznacza Twoją lokalizację. Kliknij prawym przyciskiem na mapie, aby ją zmienić.

Opis

Nazwa Fisherman (z j. ang. rybak) to nasz hołd dla ciężkiej pracy wykonywanej codziennie przez naszą załogę. Podobnie jak rybak, każdy dzień rozpoczynamy o świcie. Odbieramy wtedy świeże produkty od naszych zaufanych, najczęściej lokalnych dostawców. Head Chef (Rafał Koziorzemski) osobiście wybiera najlepsze produkty na targu, ekipa kuchni zbiera też zioła tj. czosnek niedźwiedzi, szczawik zajęczy, kwiaty czosnku, dziką rukolę czy polne kwiaty, którymi przyozdabiane są dania.
 
Rafał Koziorzemski to jeden z najlepszych szefów kuchni – jest laureatem miedzynarodowych konkursów kulinarnych: The Best Chef Rising Star Awards 2017 oraz International Chef Culinary Cup 2018 i 2019. A ostatnie osiągnięcie Szefa to wygrana w międzynarodowym konkursie kulinarnym Transgourmet – Chefs en Or 2023! Kartą w Fishermanie z pewnością zaskoczy niejedno wymagające podniebienie.